Shadow-event in Kymenlaakso -region on 27th May

Cycling for libraries is going viral 🙂 Below is the announcement for an another event inspired by Cycling for libraries. This one takes place in South-Eastern Finland, in the Kymenlaakso -region. Librarians will have a ride, and a meetup on 27th of May.

The really cool thing is, that they are challenging the library users too! Users who tour three libraries in different municipalities of the area by bicycle between the start of the campaign and the middle of September can get win e-book reader. With this they are campaigning their library consortia Kyyti, and their common digital library Kyyti.fi. Excellent work, i’m sure we will hear from our dear colleagues there. Best wishes!

Here is their invitation:

Hyppää Kyytiin!

Kymenlaakson kirjastot järjestävät yhteistyössä kesän 2011 aikana kyyti.fi -verkkopalvelunsa markkinointikampanjan, joka toteutetaan pyöräilykampanjana. Idea pyöräilystä heräsi Cycling for Libraries – kampanjasta, jossa joukko kirjastolaisia polkee Tanskasta Saksaan 28.5.-7.6.2011.

Kyyti.fi -pyöräilykampanja käynnistetään perjantaina 27.5.2011, jolloin vapaaehtoiset kirjastolaiset lähtevät pyöräilemään kirjastoistaan niin Etelä- kuin Pohjois-Kymenlaaksosta. Kouvolan kirjastoväen kohtaamispaikaksi on suunniteltu Myllykosken kirjastoa, josta innokkaimmat jatkavat vielä Susikosken silta -kahvioon (Huruksela), jonne myös Etelä-Kymenlaakson kirjastojen henkilökunta tähtää. Kohtaaminen tapahtuu näin ollen klo 12.00 puolivälissä Kymenlaaksoa. Henkilökunnan pyöräily toimii paitsi osoituksena Kymenlaakson kirjastojen erinomaisen hyvästä ja pitkäkestoisesta yhteistyöstä myös työhyvinvointitoimintana.

Pyöräilykampanja jatkuu asiakkaiden kampanjana, jolloin kaikissa Kymenlaakson kirjastoissa on leimauspisteet pyöräilypasseille. Täyteen leimatun passin palauttanut tai kolmen eri kirjaston leiman kerännyt voi osallistua palkintojen arvontaan. Pyöräilykampanjan pääpalkintona on e-kirjojen lukulaite. Tietoa kampanjasta, ohjeita, karttoja ym. löytyy osoitteesta www.kyyti.fi. Samaisessa paikassa voi käydä myös haastamassa kaverin kampanjaan mukaan.

Kyyti.fi pyöräilykampanja-aika on 27.5.-15.9.2011. Arvontavoitot jaetaan Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivänä 10.10.2011

Other Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Archives